FİRMA KAYIT
Geri Bildirim
Yoğurtsuz Yayla Çorbası
Yoğurtsuz Yayla Çorbası

Yoğurtsuz Yayla Çorbası

5978

Besin Alerjisinde Yoğurtsuz Yayla Çorbası Tarifi

Ek Gıda Malzemeler:

  • 1/2 su bardağı pirinç
  • 2 yemek kaşığı buğday unu
  • 3 su bardağı su
  • Zeytinyağı

Ek Gıda Hazırlanışı:

  • Ayıklanıp yıkanmış olan pirinçleri 2 bardak suda haşlayın.
  • Ayrı bir kasede 1 bardak su ve buğday ununu karıştırın.
  • Sonrasında bu karışımı pirinçlerin içerisine ilave edin.
  • Buğday alerjisinde pirinç unu da tercih edebilirsiniz.
  • Çorbanızı 10 dk kaynattıktan sonra üzerine zeytinyağı ve baharat ilave ederek servis yapabilirsiniz.

Afiyet olsun.

Kaynak: Alerji Dostu Tarifler Kitabı


Beslenme ve Diyetetik (Diyetisyen)