Günaydın
Geçen gün ki tuzlu kekin tarifini soranlar için unutmadan ekliyorum, ben çok sevdim umarım sizlerde seversiniz. Güzel bir kahvaltı veya ara öğün seçeneği olabilir.
Malzemeler
- 3 yumurta
- 3 YK yoğurt
- 1/2 demet küçük doğranmış maydanoz
- 1/4 ÇB zeytinyağı
- 1/2 ÇB kefir
- 1 SB yulaf unu+1 paket kabartma tozu
- Zeytin, kuru domates, peynir
- 1 ÇK tuz, baharatlar
Hazırlanışı
Tüm malzemeleri güzelce karıştırdıktan sonra kek kalıbını hafif yağlayarak döküyoruz. Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 30-40 dk pişiriyoruz. Arada kürdanla kontrol etmekte fayda var tabi ki, fırınınızın performansına göre.
Şimdiden deneyen olursa afiyet olsun
Neşe Uğur
Diyestisyen