Merhabalar,
Bugün ne mi var? Kimilerinin bayılarak yediği kimilerinin kokusuna bile dayanamadığı, hem kalorisi çok düşük hemde inanılmaz yararlı bir besin
“Kereviz”
- Mükemmel bir A ve C vitamini kaynağıdır.
- Sodyum ve potasyum deposudur.
- Yüksek lif içeriğine sahiptir.
- Doğal bir antioksidandır.
Hazırlanışı
- Kereviz, havuç ve minik bir patatesi küp küp doğradım.
- Tuz, zeytinyağı ve karabiberle güzelce karıştırıp borcamın dibini kapatacak kadar su ekledim.
- Yarım portakal ve yarım limonun suyunu da ekledim.
- İsteğinize göre sarımsak koyabilirsiniz. Ben koydum muhteşem bir aroma katıyo tabiki
- 200 derece fırında 30 dakika pişirdim.
- En son üzerine kaşar rendesi serpiştirip erittim.
- Servis ederken portakal ve limon suyundan birazcık daha döktüm.
Afiyetler olsun
Neşe Uğur
Diyestisyen