Ek Gıda Malzemeler:
- 1 çorba kaşığı buğday
- 1 tatlı kaşığı yulaf ezmesi
- Çeyrek kabak
- Çeyrek havuç
- 1 küçük brokoli
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
- Su
Ek Gıda Hazırlanışı:
- Buğdayı yıkayıp geceden 300 ml su ile ıslatın, aynı suda ertesi gün pişirin.
- Buğdaylar çatlayıp pişince yulaf ezmesini ilave edin ve 5 dakika daha pişirin.
- Pişirdiğiniz bu tahıllı karışımı ezin.
- Diğer tarafta sebzeleri buharda ya da az su ile pişirerek iyice ezin.
- Sebzeleri tel bir süzgeçten geçirebilirsiniz daha küçük parçalara ayırmış olursunuz.
- Sebzeleri hazırladığınız tahıllı karışıma ilave edin ve yağı katın.