Ek Gıda Malzemeler:
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı ev yoğurdu
- 1 adet yumurta
- yarım çay kaşığı karbonat
- 50 gram peynir
- Aldığı kadar buğday unu
Üzeri için:
- Yumurta sarısı
Ek Gıda Hazırlanışı:
- Un hariç tüm malzemeleri geniş bir kapta karıştırın.
- İçine ezdiğiniz beyaz peyniri ilave edin (Dilerseniz peyniri hamurun arasına da koyabilirsiniz).
- Aldığı kadar unu ekleyip ele yapışmayan bir hamur elde edin.
- Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak elinizde yuvarlayın.
- Üzerlerine yumurta sarısı sürün.
- 180 derecelik fırında kızarana kadar pişirin.