Ek Gıda Malzemeler:
- Yarım karnabahar
- 1 adet yumurta
- 1 adet soğan
- 150 gram kaşar
- Yarım bardak un
- 1 kase galeta unu
- 1 kase yoğurt 6-7 dal maydanoz
Ek Gıda Hazırlanışı:
- Soğanı ve kaşar peynirini ayrı ayrı rendeleyin.
- Maydanozları yıkayın ve incecik kıyın.
- Karnabaharı 10 dakika haşlayın ve çatalla ezin.
- Yumurta, rendelenmiş soğan, kaşar, kıyılmış maydanoz, un ve tuzu karnabahara ilave edip yoğurun.
- Karışımı buzdolabında yarım saat dinlendirin.
- Dinlenmiş harcı buzdolabından çıkarın ve küçük toplar şeklinde yoğurup galeta ununa bulayın.
- Daha sonra sıvı yağda kızartın ve peçete yardımı ile fazla yağını alın.
- Yoğurt ile servis edin.